Tiimi

Haapaniemi Partners on kahden veljeksen perustama oikeudenkäynteihin ja riidanratkaisuun erikoistunut lakitoimisto. Tarjoamme korkealaatuista palvelua yrityksille ja yksityishenkilöille.

Intohimoinen suhtautuminen juridiikkaan näkyy työmme jäljessä. Tavoitteemme on tarjota matalalla kynnyksellä lakiapua erilaisiin ongelmiin ja löytää jokaiselle asiakkaallemme juuri tämän kannalta paras ratkaisu kestävästi ja kustannustehokkaasti. Puolustamme asiakkaamme etua tinkimättömästi.

Asiakkaamme kuvaavat meitä ripeiksi, välittömiksi ja asiallemme omistautuneiksi kumppaneiksi. Meille on kunnia-asia, että asiakkaamme tuntee olevansa hyvissä ja osaavissa käsissä kanssamme.

Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan, miten voimme auttaa sinua. Tarjoamme maksuttoman alkukartoituksen.

Akseli Haapaniemi Akseli Haapaniemi

Akseli Haapaniemi

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Akseli Haapaniemi on erikoistunut työ- ja rikosoikeuteen. Hän on puolustanut päämiehiään menestyksekkäästi useissa vaativissa rikosoikeudenkäynneissä.

Työoikeuden saralla Akseli hoitaa riidanratkaisua ja oikeudenkäyntejä sekä konsultoi yrityksiä monipuolisesti työoikeudellisissa kysymyksissä. Akseli neuvoo asiakkaitamme myös rakennusjuridiikan alalla, ja avustaa heitä urakkasopimuksiin liittyvissä sekä muissa rakennushankkeita koskevissa riitaisuuksissa.

Akseli tunnetaan asialleen omistautuneena ja asiaan perusteellisesti perehtyvänä juristina. Hän saa asiakkailtaan kiitosta perusteellisesta työstä, vankasta asiantuntijuudestaan ja tinkimättömästä työotteestaan.

Lauri Haapaniemi Lauri Haapaniemi

Lauri Haapaniemi

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Lauri Haapaniemi on erikoistunut riidanratkaisuun ja oikeudenkäynteihin. Laurin osaamisalaa ovat kiinteistö- ja yhtiöoikeus sekä rakentamiseen liittyvät oikeudelliset kysymykset.

Kiinteistöoikeuden osalta Lauri hoitaa erityisesti vuokraukseen ja kauppaan liittyvää riidanratkaisua. Yhtiöoikeuden osalta Lauri konsultoi pk-yrityksiä sekä osakkeenomistajia ja vastuuhenkilöitä erityisesti vastuukysymyksissä sekä sopimusoikeudellisissa asioissa. Hänen utelias, tinkimätön ja rauhallinen työskentelytapansa auttaa löytämään ratkaisun vaikeimmissakin tilanteissa.

Lauria motivoi aito halu auttaa asiakasta kestävillä ratkaisuilla.

Haapaniemi Partners Haapaniemi Partners

Ali Darboe

Legal Trainee

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin sovitaan tapaaminen. Keskustellaan, miten voimme auttaa juuri sinua. Tarjoamme maksuttoman alkukartoituksen.