Tarjoamme ratkaisuja, jotta yritys voi keskittyä liiketoimintaansa

Yrityksen menestyksen ytimessä on kyky keskittyä ydintehtävään. Meidän tehtävämme on auttaa saavuttamaan tämä tavoite. Tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat riskien minimoimisen ja konfliktitilanteiden ratkaisemisen, jotta yritys voi keskittyä täysipainoisesti liiketoimintaansa.

Tutustumme huolellisesti yrityksen toimintaan, tarpeisiin ja tavoitteisiin, jotta voimme tarjota tehokkaita, vaikuttavia ja kustannustietoisia ratkaisuja erityisalojemme juridisissa haasteissa. Olemme keskittyneet tarjoamaan laadukkaita lakipalveluita yrityksille rakennusjuridiikan, kiinteistöjuridiikan, työoikeuden ja yhtiöoikeuden osa-alueilla. Asiantuntijatiimimme auttaa yrityksiä erityisalojemme mukaisissa oikeudellisissa haasteissa ja tilanteissa. Monesta asiakkaastamme on sujuvan yhteistyömme seurauksena tullut meille pitkäaikainen kumppani.

Palvelemme asiakkaitamme erityisesti seuraavilla oikeudenaloilla:

  • Rakennusjuridiikka: Tarjoamme kattavia lakipalveluita rakennusprojektien eri vaiheisiin. Autamme tilaajia ja urakoitsijoita rakentamiseen ja urakointiin liittyvissä ennakollisissa kysymyksissä, sekä hoidamme rakentamiseen ja urakointiin liittyvää riidanratkaisua.
  • Kiinteistöjuridiikka: Hoidamme kiinteistöoikeudelliset asiat, mm. kauppaan ja vuokrasuhteisiin liittyen.
  • Työoikeus: Tarjoamme konsultointia ja riidanratkaisupalveluita työoikeuden saralla. Lisäksi hoidamme työrikosasioita.
  • Yhtiöoikeus: Avustamme asiakkaitamme erityisesti yhtiöoikeudellisissa vastuu- ja sopimuskysymyksissä.

Juristimme kouluttautuvat jatkuvasti lisää omilla erikoistumisaloillaan. Käytössämme on uusin tieto ja ymmärrys hoitaessamme asiaasi.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton alkukartoitus.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin sovitaan tapaaminen. Keskustellaan, miten voimme auttaa juuri sinua. Tarjoamme maksuttoman alkukartoituksen.